Nytt nummer ute nu!

Fisk i disk är temat på årets andra nummer. Ett nummer om och för fiskhandel. Vi kikar in i fiskdiskar runt om i Sverige och ser hur läget är just nu. Hur har fiskhandeln i Göteborg sett ut genom tiderna? Från att sälja hel fisk direkt från båten går vi allt mer till att välja pannfärdiga rätter. Om detta kan du läsa på sidan 12. Men det är inte överallt filé och pannfärdigt går hem. På sidan 16-18 hittar vi ett reportage om Kullaviks Fisk, om fiskkultur i olika delar av Göteborg.  Utöver massa reportage och artiklar om fiskhandel kan du också läsa om Sweden Food Arena på sidan 14 och om alkoholfria viner på sidan 24. Lagom till detta nummer lanserar också Sjömatsfrämjandet en ny uppdaterad version av affischen “Fiskezoner”. Den går att ladda ner eller beställa på www.sjomatsframjandet.se Har du inte fått ett tryckt nummer och önskar ett är du välkommen att höra av dig till Sjömatsfrämjandet.