Loading...
Utbildningscentret2019-01-08T10:44:21+00:00

Utbildningscentret

Välkomna till vårt utbildningscenter!
Här tar vi emot skolklasser som vill komma på studiebesök, ordnar utbildningar för våra medlemmar och håller i olika guidade turer för privatpersoner, företag och organisationer som vill besöka oss.

Utbildningscentret håller till i Pirhus 1. Sedan 1997 har vi tagit emot över 30 000 skolelever. Vi hyr också ut lokalen till medlemmar och andra företag. Mer information hittar du här nedan.

Så här bokar du ett besök

Maila oss och tala om vilken skola det gäller, vilken årskurs eleverna går, om det är flera parallellklasser som vill komma. Hur många elever det är i klassen och vilken dag, vecka eller månad ni önskar komma.

Maila hit:

Vill du boka in dig på en öppen guidad tur eller hyra utbildningscentret går det givetvis bra att maila hit. Kontaktuppgifter till övriga på Göteborgs Fiskauktion hittar du högst upp på sidan under fliken Kontakt.

Kalendarium Utbildningscentret våren 2019

Fokusgrupp GRAVID

Under 2017-2018 kommer vi att fokusera på att nå ut till gravida och ammande kvinnor. Vi vill förmedla hur viktigt det är att få i sig tillräckligt med fisk.

Öppna guidade turer hösten 2018

Under våren kommer vi ordna två öppna guidade turer. 18 september kl. 7.00-8.30 samt 8 mars samma tid. Platserna är begränsade och anmälan krävs. Kontakta Linda Frithiof, utbildningsansvarig, kontaktuppgifter hittar du här.

Är ni en grupp är ni välkomna att höra av er så tar vi emot i mån om plats.